13.10.2010

2.10.2010 Lohjan pentunäyttely

Saimme kaikki Ässät vielä kerran kokoon pentunäyttelyyn. Pennuille tuli paljon uutta koettavaa sisänäyttelyssä ja joutuipa häkissäkin vuoroaan odottelemaan. Tätä näyttelyä ennen emme olleet paljon ehtineet reenailla, mikä ehkä hieman näkyi pentujen esiintymisessä. Pennut olivat vielä juuri ja juuri pikkupennuissa, eikä poikien puolella ollut veljesten lisäksi muita kilpakumppaneita. Luka voitti tällä kertaa saaden kp:n, Spot oli toinen ja Marneus kolmas. Lulu oli myös luokassaan ainoa, mutta ei saanut tällä kerralla kp:ta. Kasvattajaluokkamme oli ainoa ja olimme Rop-kasvattaja. Isossa kehässä ei tällä kertaa tullut menestystä, kasvattajaluokkia olikin esillä erittäin monta. Olipas pitkä, mutta mukava päivä. Kiitos Ässille omistajineen!


Ässät liki 7kk.

Spot
Tuomari Nina Janger.
Arvostelu: 6kk ikäinen varsin hyväntyyppinen urospentu, jolla ilmeikäs uroksen pää. Kallo saa vielä kehittyä. Kovin pysty lapa ja kapea koko etuosaltaan. Hyvä rintakehän pituus. Turhan luisu lantio. Tulisi liikkua pidemmällä askeleella sivulta. Erinomainen karvan laatu tulossa. Miellyttävä käytös ja esiintyminen. PEK2


Spot


Kasvattajaluokka
Arvostelu: Vajaa 7-kuisia pentuja. Kaikki samasta yhdistelmästä. Varsin yhtenäinen tyyppi. Mittasuhteiltaan samanlaisia. Osalla puutteita etuosassa. Samantyyppiset sivuprofiililtaan. Oikean tyyppiset päät. Tarpeeksi yhdentyyppinen ryhmä ansaitakseen kp:n. Rop-kasvattaja.


Ässät tuomari Nina Jangerin arvostelussa.


Marneus


Luka


Lulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti